“Karadža-trade-Kašmir” je obilježio 23. godine uspješnog rada!

U subotu, 30. novembra, u prostorijama restorana “Villa Grande”, kolektiv firme “Karadža-trade-Kašmir” je obilježio 23. godine  uspješnog rada! Vlasnici firme, gosp. Fahrudin Karadža zajedno sa svojom suprugom gđom. Zekijom, su organizovali okupljanje za preko 80 radnika iz svih odjela firme.

Na početku večeri, dobro došlicu je poželio direktor Fahrudin: “Kao što je već poznato, prije više od 20 godina, ja I moja supruga smo pokrenuli malu trgovačku radnju na 70 m², I pored nas dvoje, imali dva zaposlena radnika. Danas, kada vidim u koliki kolektiv smo izrasli, mogu samo da budem ponosan na nas I na vas što smo veliki dokaz da za tim sa upornim vođom I kvalitetnim radnicima ne postoje granice. Sve dok smo složni ne postoje prepreke, niti problemi koje ne možemo riješiti. Večeras smo tu da se družimo I upoznajemo na malo drugačiji način, da se opustimo I proslavimo što je iza nas još jedna veoma uspješna godina.”

Kao znak zahvalnosti za protekle godine I uspješnu suradnju, kolektiv firme je odlučio iznenaditi direktore, pa kao iznenađenje pripremio tortu “Kašmir”. Kako je izgledalo veselje, radost, poštovanje I uspješnost, možete pogledati na fotografijama!


Povezane objave

Ostavite komentar