Kašmir Bugojno – kvalitetom i bogatom ponudom oplemenjuje svakodnevni životni ambijent

Karadza-trade-Kasmir d.o.o. Bugojno sa prodajnim prostorom u novom objektu na 3500 m2 (NOVI EXKLUZIVNI CENTAR NAMJEŠTAJA KAŠMIR) svrstava se među prepoznatljive na probirljivom tržištu Bosne i Hercegovine, a svojim proizvodima i uslugom uspješno se dokazuje i van granica naše domovine.

U novom objektu su namještaj sa bijelom tehnikom (pločasti, tapacirani – kuhinje, spavaće sobe, stolovi i stolice, ugaone garniture, TDF-ovi, francuski ležajevi, kancelarijski stolovi i stolice, ormari, ugradbeni i samostojeći aparati, mali kućanski aparati i dr).

Stručnjaci i visokokvalifikovani kadrovi Kašmira posebno su specijalizirani na opremanju enterijera uz namještaj vlastite proizvodnje (kuhinje po mjeri i ostali namještaj po želji i narudžbi kupaca). U obimnoj i kvalitetnoj ponudi uskoro će biti otvoren kafić u čijem sklopu će biti dječija igraonica.

Afirmisani objekat – KAŠMIR CENTAR POKUĆSTVA – sa bogatom i raznovrsnom ponudom itisona, tepiha, staza, zavjesa, metraže, karniža, rasvjete, štofova, posteljnog programa i dr., proširen ja na 4800 m2. U tome posebno se izdvaja – Kašmir posteljni program, sa trenutnim popustom od 10%.


Povezane objave

Ostavite komentar